Skilda vägar

Efter en tids funderande och vånda ; det var dags att ta tag i saker som inte känts så bra på ett bra tag i familjelivet. Så: sedan en tid tillbaka bor jag i ett eget boende, halva tiden tillsammans med barnen, halva tiden utan.

Det ”nya” huset jag bor i är inte så stort men ligger inte långt ifrån gamla. OK, inte så många rum men tillräckligt för att få plats med all den bråte som man samlat på sig under årens lopp. Nymålat, nytapetserat och nya golv i alla rum utom på toan. Gardiner: fållade och uppsatta. Rullgradiner där det behövs. Tv med ny antenn och trådlöst internet eftersom Felia har världens tröttaste kundtjänst. En luftavfuktare till den inte helt torra källaren och ett mackjärn från Jula. Vad mer kan man begära? Det är klart, en torktumlare vore bra och en frys som inte suger in fuktig luft och blir frostig över natt vore ju najs. Vi lämnar det emotionella därhän men alla som vill får ge mig en kram.

För er som undrar var: Här!

This entry was posted in Övrigt. Bookmark the permalink.

2 Responses to Skilda vägar

  1. Peter T says:

    Jobbigt… kram från Luleå!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Blue Captcha Image
Refresh

*