100 % katalysatorfritt

I somras tog jag mig äntligen till en begivenhet som jag länge tänkt åka på men inte kommit iväg till: Power big meet (eller i folkmun bara Power meet) i Västerås.

Först sitter man i en milt sagt stinkande bilkö bland en massa bilar med mullrande V8or (och kanske nån ynka sexa) och sen kan man titta närmare på samma bilar efter att man betalat inträde på flygfältet där det dessutom går att köpa reservdelar och kringgrejor till dessa bilar. Mycket krom, blank lack och polerat. Synd att de manliga ägarna till bilarna inte ägnat ens en liten stund åt sin egen uppenbarelse. Sjuuuuukt mycket jänkarbilar finns det tydligen i Sverige i alla fall.

This entry was posted in Foto, Övrigt and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Blue Captcha Image
Refresh

*